12 ting, der gør type 2 diabetes mere sandsynligt

Diabetes Trends

Du er mere tilbøjelige til at få type 2-diabetes, hvis

Uanset om du har forsøgt at slanke i et stykke tid, eller din læge for nylig har opfordret dig til at gøre det for at hjælpe med at kontrollere din diabetes, du forstår, at indsatserne er høje; Ikke blot vil tabe hjælpe dig se og føle bedre, men det kan forbedre dit blod sukker niveauer og i nogle tilfælde kan du ikke engang brug for medicin længere; Alligevel nogle kostvaner er bedre end andre, og der er nogle, der er specielt dårligt for dig, hvis du har type 2-diabetes. Må ikke gøre disse seks kost fejltagelser.

2. Du har prædiabetes. Det betyder, at Deres blodsukker er over normal, men du ikke har sygdommen endnu. For at holde det på den måde, får mere aktiv og miste nogen ekstra vægt. Din læge kan anbefale du tager receptpligtig medicin metformin.

3. Du er ikke fysisk aktive. Det er aldrig for sent at ændre det. Check ind med din læge først, så du ved, hvad der er sikkert for dig at gøre.

4. Du er overvægtig, især omkring din talje. Ikke alle med type 2-diabetes er overvægtige, men ekstra pounds gøre dig mere tilbøjelige til at få den betingelse. Mave fedt synes at være særlig risikabelt.

5. Du har haft hjertesygdom.

6. Du har højt blodtryk.

7. Din “gode” kolesterol er lavt. Det er for lav, hvis det er mindre end 35 mg / dl (milligram pr deciliter).

8. Din triglycerid-niveau er højt. Det er for højt, hvis det er over 250 mg / dl.

9. Du har haft diabetes under graviditet før. Denne betingelse (kaldet svangerskabsdiabetes) eller levere en baby over 9 pounds kan gøre dig mere tilbøjelige til at få type 2 diabetes.

10. Du er en kvinde, der har PCOS (polycystisk ovariesyndrom).

11. Du er 45 år eller ældre. Chancen for at få type 2-diabetes stiger med alderen. Men diabetes er ikke en normal del af aldring.

12. Du er spansktalende, afrikansk-amerikanske, Native American, eller Asian American. Diabetes er mere udbredt blandt disse grupper af mennesker.

Tal med din læge for at få en bedre fornemmelse af din risiko. Han kan hjælpe dig med at lave en plan, der vil holde dig i godt helbred.

KILDER

Diabetes Association (ADA): “Type 2 diabetes.”

ADA: “Diabetes Risk Test.”

National Heart, Lung, og Blood Institute: “. Framingham Heart Study”

Sullivan, P. Diabetes Care, 2005.

Thorens, B. New England Journal of Medicine, 2006.

Stumvoll, M. Lancet, 2005.

Fox, C. Circulation, 2006.