3 make-forude ferie appetitvækker opskrifter

Tror du ikke, du laver flere forretter fra Thanksgiving til nytår, end du gør alt det resten af ​​året? Der er bare mere fest og sammenkomster med familie, venner og kolleger i denne hurtige og festlig tid af året. Uanset om du er vært eller deltager disse parter, der har et arsenal af foretrukne ferie appetitvækker opskrifter, som du kan gøre i god tid kan være en redningskrans.

Tænk over det. Arbejder hårdt i køkkenet og få dine hænder (og muligvis din nye ferie tøj) dirty er nok det sidste, du ønsker at gøre lige før en fest. Hvis du har dine forretter lavet i god tid, vil der ikke være sidste-øjebliks-snitning, blanding, bagning eller bagende. Endnu bedre, kan du vælge at gøre dine forretter aftenen før festen.

Visse forretter egner sig til at være lavet i forvejen, ligesom dips, opslag, ost logs og husholdningsmaskiner. Du kan holde dips og spreder overdækket og kølet i køleskabet, og brød kan holdes fugtig i en forseglet plastbeholder eller pose. Hvis du har brug nogle skiver baguette til en af ​​dine snacks, kan du skive det natten før og holde skiverne klar til at gå i en forseglet gallon-size plasticpose.

Kødboller og mange andre kød-baserede forretter kan også tilberedes dagen før. Du bliver bare nødt til at varme dem op, og eventuelt tilføje saucen, når det er part tid. Som for varme dips og opslag, kan du blande dem op i god tid og holde dem nedkølet, indtil du er klar til at bage dem til festen.

Her er tre sunde opskrifter til make-forude ferie forretter du kan prøve: en kold ost appetitvækker, en velsmagende brød appetitvækker, og hjemmelavet cheddar ost mini kiks.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe