6 overraskende sundhedsmæssige fordele af græskar

Af Chris Obenschain

Når du tænker over græskar, hvad der kommer til at tænke på? Jack-o’-lanterner? Græskar tærte? Søren Brun? Pumpkin spice latte? Tja, der er mere til disse appelsin græskar end Halloween og sukkerholdige (men lækre!) Desserter og drikkevarer. Græskar har mange sundhedsmæssige fordele – hvoraf ingen i centrum i efterårets mest hyppige tilbud.

Er du skeptisk over at tage græskar ud af kagen (eller kop)? Disse sundhedsmæssige fordele kan ændre dit sind

Græskar er rig på fibre, der forsinker fordøjelsen. “Pumpkin holder dig mæt længere,” siger Caroline Kaufman, MS, RDN og en upwave kost og ernæring ekspert. “Der er syv gram fibre i en kop dåse græskar. Det er mere end hvad du ville få i to skiver fuldkornsbrød.

Græskar kan være påfyldning, men det er også en lav-kalorie superstjerne. “Dåse græskar er næsten 90 procent vand, så ud over det faktum, at det hjælper med at holde dig hydreret, det har færre end 50 kalorier per portion,” siger Kaufman.

Pumpkin strålende appelsin farve kommer fra sin rigelig forsyning af beta-caroten, som omdannes til vitamin A i kroppen. Vitamin A er essentielt for øjet sundhed og hjælper nethinden absorberer og proces lys. En enkelt kop græskar indeholder over 200 procent af de fleste menneskers anbefalede daglige indtag af vitamin A, hvilket gør det en enestående mulighed for optisk sundhed.

Pumpkin indeholder også lutein og zeaxanthin, to antioxidanter, der menes at hjælpe med at forhindre grå stær og kan endda forsinke udviklingen af ​​makuladegeneration.

Leder du efter en måde at afværge sygdom og forbedre dit immunforsvar? Prøv græskar. Den store skud af vitamin A frugten giver hjælper din krop med at bekæmpe infektioner, vira og infektionssygdomme. Pumpkin olie hjælper endda bekæmpe forskellige bakterie- og svampeinfektioner. Plus, er græskar fyldt med næsten 20 procent af den anbefalede mængde af daglige C-vitamin, som kan hjælpe dig med at komme sig efter forkølelse hurtigere.

Sure, spise græskar kan hjælpe dig med at se yngre (beta-caroten i græskar med til at beskytte os mod solens rynke-forårsager UV-stråler), men papirmasse gør også en stor, alle naturlige ansigtsmaske, der eksfolierer og beroliger. Alt du behøver er 1/4 kop purerede græskar (ikke græskar tærte), et æg, en spiseskefuld honning og en spiseskefuld mælk. Mix, så gælder det, vente i 20 minutter eller deromkring, og vaske det af med varmt vand.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe