9 tips til glat fordøjelse

Simple ting kan gøre en forskel i hvor godt din mad er enig med dig. De vil hjælpe dig med at forebygge symptomer som oppustethed, belches, eller halsbrand. Kom i gang med disse strategier.

Plant fødevarer har fiber. Dette hjælper dig med at holde regelmæssige. Bonus: Det fylder dig op, hvilket er et plus, hvis du ønsker at tabe sig.

Gå efter fiberrige fødevarer, såsom

Start langsomt. Som du gradvist tilføje fiber til din kost, også øge mængden af ​​vand du drikker. Vand er fiber bedste ven. Fiber opsuger den op, og dette vil hjælpe dig med at undgå kramper eller gas.

Grøntsag; Frugt; Nødder og frø; Fuldkorn; Bønner og linser

2. Har en side af Soup

Vand og andre væsker såsom suppe, bouillon og juice kan lette tingene igennem dit system.

Ikke en suppe fan? Prøv urtete eller vand med en skive agurk, citron, eller kalk. Eller noget, virkelig, så længe det ikke har alkohol (som dehydrerer dig) eller for meget koffein (som kan stimulere dine tarme for meget).

Hvis du foretrækker sodavand, huske på, at de øger mavesyre, hvilket giver nogle mennesker halsbrand.

3; Bryd det ned

Spis mindre mængder langsommere. Tyg maden grundigt at gøre dit fordøjelsessystem job lidt lettere.

4. Hold Moving

Er der noget motion kan ikke gøre for dig? Listen over fordele bare fortsætter med at vokse. Du ved allerede, det er godt for dit hjerte og din taljen linje. Viser sig, at aktive mennesker har også glattere fordøjelse.

Se timing. For nogle mennesker, motion lige efter et måltid kan forårsage fordøjelsesbesvær. Så planlægge din træning før måltider eller vente mindst en time efter at have spist.

5. Bring om de “gode” Bugs

Probiotika er “gode” bakterier, der er i din tarm. De er i nogle yoghurt og gærede fødevarer. De hjælper med din fordøjelse. Du kan også tilføje dem til din kost med kosttilskud.

6. Outsmart Fatty Fare

Fedtstoffer tendens til at bo i dit system længst, hvilket gør dem sværere at fordøje. Du har måske selv bemærket en følelse af oppustethed eller brændende efter en rig måltid.