acetoxyl 2.5 aktuel

Bruger For Acetoxyl 2.5

Terapeutisk Klasse: Antiacne Antibakteriel

Denne medicin er tilgængelig uden recept. Nogle af hud produkter er kun tilgængelige med lægens recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning, er benzoylperoxid aktuelt anvendes i visse patienter med følgende sygdomme

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Selvom relevante undersøgelser om forholdet af alder over for virkningerne af benzoylperoxid aktuelt ikke er udført i børn på 12 år og ældre, har ingen specifik pædiatrisk problemer blevet dokumenteret til dato.

Selvom relevante undersøgelser om forholdet af alder over for virkningerne af benzoylperoxid aktuelt ikke er udført i den geriatriske population, er der ikke geriatriske-specifikke problemer er dokumenteret til dato.

Før ibrugtagning Acetoxyl 2.5

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Fortæl din læge, hvis du tager nogen anden receptpligtig eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) medicin.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder benzoylperoxid. Det kan ikke være specifik for Acetoxyl 2.5. Læs med omhu.

Brug denne medicin kun som anvist af din læge. Brug ikke mere af det og ikke bruge det oftere end anbefalet på etiketten, medmindre andet er bestemt af din læge. For at gøre dette kan forårsage irritation af huden.

Denne medicin er kun til brug på huden. Brug ikke denne medicin i eller omkring øjnene eller læberne, eller inde i næsen, eller på følsomme områder af halsen. Spred medicinen væk fra disse områder, når de anvender. Hvis medicinen får på disse områder, vask med vand på en gang.

Denne medicin kommer som regel med patientens retninger. Læs vejledningen omhyggeligt. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Før du bruger en OTC acne produkt for første gang, anvende en lille mængde til en eller to små ramte områder af huden i 3 dage. Hvis der opstår ingen ubehag, skal du følge anvisningerne på narkotika fakta produktets etiket.

Påfør ikke denne medicin til windburned eller solskoldet hud eller på åbne sår, medmindre andet er bestemt af din læge.

For at bruge creme, gel, lotion eller stok

Hvis du vil bruge barbering creme

Hvis du vil bruge udrensning bar, udrensning lotion eller sæbe

For at bruge ansigtsmaske

Efter anvendelse af medicin, vaske dine hænder til at fjerne nogen form for medicin, der kan forblive på dem.

Du bør ikke vaske områder af huden behandlet med benzoylperoxid i mindst 1 time efter applikation.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, anvende den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering.

Korrekt brug af benzoylperoxid

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

I løbet af de første 3 uger, du bruger benzoylperoxid, kan din hud blive irriteret. Desuden kan din acne synes at blive værre, før det bliver bedre. Hvis din hud problem ikke er forbedret inden for 4 til 6 uger, tjekke med din læge.

Visse over-the-counter (OTC) acne produkter kan medføre sjældne og livstruende allergiske reaktioner. Spørg din læge, hvis du har nældefeber, kløe, åndedrætsbesvær, hævelse af øjne, ansigt, læber, eller tunge, tæthed i halsen, eller følelse besvime, mens du bruger disse acne produkter.

Brug ikke en OTC acne produkt igen, hvis du har udviklet en alvorlig allergisk reaktion fra det.

Undgå at bruge en hvilken som helst anden aktuel medicin på det samme område inden for 1 time før eller efter brug af benzoylperoxid. Ellers benzoylperoxid fungerer muligvis ikke korrekt.

Forholdsregler Mens Brug Acetoxyl 2.5

Medmindre din læge fortæller dig andet, er det især vigtigt at undgå at bruge følgende hudprodukter på det samme område som benzoylperoxid

Ved hjælp af disse produkter sammen med benzoylperoxid kan forårsage mild til alvorlig irritation af huden. Selvom hudirritation kan forekomme, nogle læger undertiden muligt benzoylperoxid til anvendelse sammen med tretinoin til behandling af acne. Normalt tretinoin anvendes om natten, så det ikke forårsager et problem med andre topiske produkter, som du kan bruge i løbet af dagen. Spørg din læge, før du bruger andre aktuelle medicin med benzoylperoxid.

Denne medicin kan blege hår eller farvede tekstiler.

Spørg din læge til enhver tid din hud bliver for tør eller irriteret. Din læge kan hjælpe dig med at vælge de rigtige hud produkter for dig at reducere tørhed og irritation.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Acetoxyl 2.5 Bivirkninger

Acetoxyl (benzoylperoxid topisk)

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Tilgængelighed Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Acne doxycyclin, clindamycin aktuelt, erythromycin aktuelt, tetracyclin aktuelt, minocyclin, Accutane, tretinoin aktuelt, isotretinoin, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-cyclen, dapson aktuelt, Retin-A, Epiduo, adapalen aktuelt, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

 eller gå slutte sig til støtte gruppe Acetoxyl at forbinde med andre, der har samme interesser.