acyclovir (aktuel rute) forholdsregler

Kvinder med genital herpes kan være mere tilbøjelige til at få kræft i livmoderhalsen (åbningen til livmoderen). Derfor er det meget vigtigt, at Pap-tests tages mindst en gang om året for at kontrollere for kræft. Livmoderhalskræft kan helbredes, hvis det findes og behandles tidligt.

Hvis dine symptomer ikke bedres i løbet af en uge, eller hvis de bliver værre, skal du kontakte din læge.

Overveje muligheden for viral resistens over for acyclovir, hvis ringe eller ingen forbedring i symptomer under behandling.

De områder, der berøres af herpes bør holdes så ren og tør som muligt. Også bære løstsiddende tøj for at undgå at irritere sår (blærer).

Herpes infektion i kønsdelene kan fanges fra eller spredes til din partner under enhver seksuel aktivitet. Selvom du måske få herpes selvom din seksuelle partner har ingen symptomer, infektionen er mere tilbøjelige til at blive spredt, hvis sår er til stede. Dette er sandt, indtil sårene er helet, og skorper er faldet af. Anvendelsen af ​​et kondom (profylaktisk) kan hjælpe med at forhindre spredning af herpes. Dog vil sæddræbende (sperm-drab) gelé eller en membran ikke hjælpe forhindre spredning af herpes. Derfor er det bedst at undgå enhver seksuel aktivitet, hvis enten du eller din partner har symptomer på herpes. Det er også vigtigt at huske, at aciclovir vil ikke holde dig fra at sprede herpes til andre.