adenovirus vaccine, levende (oralt) beskrivelse og mærker

Adenovirus type 4 og type 7 levende vaccine bruges til at forhindre febril (med feber) akut respiratorisk sygdom (ARD) forårsaget af adenovirus type 4 og type 7. Det virker ved at forårsage din krop til at producere sin egen beskyttelse (antistoffer) mod virus.

Denne vaccine gives til militære personnels 17 til 50 år.

allergier

Denne vaccine skal administreres kun af eller under opsyn af lægen eller andet sundhedspersonale.

Med beslutningen om at bruge en vaccine, skal risikoen for at tage vaccinen afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. Til denne vaccine, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af adenovirus type 4 og type 7 levende vaccine i børn op til 16 år. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af adenovirus type 4 og type 7 levende vaccine i den geriatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Pediatric

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du modtager denne vaccine, er det særlig vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Geriatric

Modtagelse af denne vaccine med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at anvende vaccinen eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Lægemiddelinteraktioner

Modtagelse af denne vaccine med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Andre interaktioner

Andre medicinske problemer

Dosering

Modtagelse af denne vaccine med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Mistede dosis

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne vaccine. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

En sygeplejerske eller andet uddannet sundhedsperson vil give dig denne vaccine. Den er givet ved munden.

Synk hver tablet helhed. Må ikke bryde, knuse eller tygge dem.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Denne medicin skal gives på en fast tidsplan. Hvis du glemmer en dosis eller glemmer at bruge din medicin, ringe til din læge eller apotek for at få instruktioner.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at denne vaccine fungerer korrekt, og for at kontrollere for uønskede virkninger.

Tag ikke denne vaccine, hvis du er gravid og ikke planlægger at blive gravid i 6 uger efter modtagelsen af ​​denne vaccine uden først at tjekke med din læge. Der er en chance for, at denne vaccine kan give problemer under graviditeten. Hvis du tror, ​​du er blevet gravid, så fortæl din læge med det samme. Din læge kan have dig til at deltage i en graviditet registreringsdatabasen for patienter, der fik denne vaccine.

Denne vaccine indeholder levende vira, der er kastet i afføringen i op til 28 dage efter modtagelse af vaccinen og kan forårsage sygdommen til andre mennesker, hvis transmitteret. Din læge kan anbefale måder (for eksempel korrekt og hyppig håndvask, især lige efter afføring) for at hjælpe med at forhindre spredning af virus til andre mennesker.

Du bør undgå tæt kontakt med mennesker med høj risiko for at fange adenovirus i 28 dage efter modtagelsen af ​​denne vaccine. Mennesker, der er i risiko for at fange virus er gravide kvinder, børn yngre end 7 år, og enhver, der har et svagt immunsystem, der holder dem fra at bekæmpe infektioner.

Denne vaccine indeholder albumin, som kommer fra humant blod. Nogle humane blodprodukter har fremsendt bestemte vira til folk, der har modtaget dem. Risikoen for at få en virus fra lægemidler fremstillet af humant blod er blevet væsentligt reduceret i de senere år. Dette er resultatet af krævede testning af humane donorer for bestemte vira, og test under fremstillingen af ​​disse lægemidler. Selvom risikoen er lav, tale med din læge, hvis du har bekymringer.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler eller vitamintilskud.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge eller sygeplejerske straks, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.