adrenalin injektion

Terapeutisk Klasse: Anafylaksi Agent

Bruger For Adrenalin

Farmakologisk Klasse: adrenerge

Kemisk Class: Alkylarylamine

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist pædiatrisk-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​adrenalin injektion hos børn.

Der foreligger ingen oplysninger om forholdet mellem alder til virkningerne af adrenalin injektion i geriatriske patienter. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have aldersrelateret hjerte sygdom, som kan kræve forsigtighed hos patienter, der får adrenalin injektion.

Før ibrugtagning Adrenalin

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder adrenalin. Det kan ikke være specifik for Adrenalin. Læs med omhu.

Brug denne medicin kun som anvist af din læge. Brug ikke mere af det, ikke bruger det oftere, og ikke bruge det i længere tid end din læge bestilt.

Hvis du bruger denne medicin derhjemme, skal du sørge for eller nogen af ​​dine familiemedlemmer forstå præcis, hvordan at give dem. Også fortælle din læge, hvis du eller din pårørende har alvorlige gigt i hænderne. Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge.

Denne medicin injiceres i musklen kun din ydersiden af ​​låret. Injicer ikke denne medicin i en blodåre eller i en muskel i din bagdel. For at gøre dette, kan øge chancen for at have alvorlige bivirkninger.

Denne medicin kommer med patient instruktioner. Læs og følg disse instruktioner nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Denne medicin kommer i en autoinjektor sprøjte og kanyle kit, der indeholder den korrekte dosis medicin din læge har ordineret.

Denne medicin kommer med en autoinjektor træner og en separat træner brugsanvisning. Vær sikker på at øve først med din autoinjektor træner før en allergi nødsituation sker for at sikre, at du er klar til at bruge den virkelige Adrenaclick®, EpiPen® eller EpiPen Jr® autoinjektor i en faktiske nødsituation. Den autoinjektor træner har en grå farve (for EpiPen® eller EpiPen Jr®) eller beige farve (for Adrenaclick®) og ikke indeholder nogen form for medicin eller nål.

Fjern ikke den blå sikkerhed frigivelse (EpiPen® eller EpiPen Jr®) eller de grå endestykker (Adrenaclick®) på autoinjektor indtil du er klar til at bruge det. Læg ikke din tommelfinger, fingre eller hånd over orange (EpiPen® eller EpiPen Jr®) eller rød spids (Adrenaclick®). Dette er for at undgå en utilsigtet injektion.

Det kan være nødvendigt at bruge mere end én injektion, hvis din allergisk reaktion ikke får bedre efter det første skud. Hvis der er behov for mere end 2 injektioner for en reaktion, men der bør kun gives under lægeligt tilsyn

Carry denne medicin med dig på alle tidspunkter til nødsituationer, hvis du har en alvorlig allergisk reaktion.

Kontroller injektion kits regelmæssigt for at sikre, at væsken ikke har ændret sin farve. Brug ikke denne medicin, hvis væsken har skiftet farve, eller hvis der er faste stoffer i væsken.

Korrekt brug af adrenalin

Genbrug ikke den resterende del af den medicin, der er tilbage i autoinjektor. Smid autoinjektorens efter du har brugt den.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Opbevar injektion kits ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Opbevar ikke medicin i køleskabet eller fryseren, eller ind i bilens handskerum.

Hold autoinjektor i sin sag eller bærerør at beskytte mod skader. Men dette rør er ikke vandtæt. Hvis du kommer til at tabe det, så tjek for skade eller lækage.

Forholdsregler Mens du bruger Adrenalin

Hvis dine symptomer ikke forbedres, eller hvis de bliver værre, skal du kontakte din læge.

Anafylaksi er en livstruende reaktion og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Spørg din læge med det samme, eller gå til en skadestue hurtigst muligt, selvom du føler dig bedre efter at bruge medicinen.

Denne medicin kan påvirke blodsukkeret. Hvis du bemærker en ændring i resultaterne af dine blod- eller urin sukker test, eller hvis du har spørgsmål, tjekke med din læge.

Injicer ikke denne medicin i dine hænder eller fødder. Der er allerede mindre blodtilførslen til hænder og fødder, og adrenalin kan gøre, at værre og forårsage skader på disse væv. Hvis du ved et uheld injicerer adrenalin i dine hænder eller fødder, tjekke med din læge eller gå til skadestuen med det samme.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler eller vitamintilskud.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Adrenalin bivirkninger

Adrenalin (adrenalin)

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Tilgængelighed Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Anafylaksi promethazin, Phenergan, EpiPen, adrenalin, EpiPen 2-Pak, Phenadoz

Allergiske reaktioner prednison, promethazin, Benadryl, triamcinolon, diphenhydramin, Phenergan

Astma, akut albuterol, Ventolin, dexamethason, ProAir HFA, methylprednisolon, hydrocortison

Oral Allergi Syndrom EpiPen, adrenalin, EpiPen 2-Pak, Auvi-Q, EpiPen Jr