adrenerge agonister til glaukom

Disse lægemidler er givet i øjendråbeform. Flasken har en lilla hætte. Hvis du skal bruge mere end én type øjendråber, kan det være nødvendigt at tage hver medicin i en bestemt rækkefølge. Du kan bruge farven på låget til at hjælpe dig med at holde styr på hver type øjendråber.

Normalt fordelene ved medicinen er vigtigere end nogen mindre bivirkninger; Bivirkninger kan gå væk efter du tager medicin for et stykke tid; Hvis bivirkninger stadig genere dig, og du spekulerer på, om du skal fortsætte med at tage medicinen, ringe til din læge. Han eller hun kan være i stand til at sænke din dosis eller ændre din medicin. Må ikke pludselig holde op med at tage din medicin, medmindre din læge fortæller dig til.

Trouble vejrtrækning; Hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals.

De fleste adrenerge agonister mindske trykket i øjnene ved at reducere hvor meget væske (kammervand) øjnene producere. De forøger også mængden af ​​væske, der løber af øjnene.

Adrenerge agonister hjælpe lavere tryk i øjet i mennesker, der har grøn stær. De anvendes også til at forhindre højt tryk i et øje efter laser behandling for glaukom.

Disse lægemidler kan anvendes sammen med andre lægemidler til behandling af glaukom.

Disse lægemidler fungerer godt for at reducere trykket i øjnene. 1 Reduktion af tryk i øjet mindsker chancerne for beskadigelse af synsnerven, forebygge yderligere synstab.

Alle lægemidler har bivirkninger. Men mange mennesker ikke føler bivirkninger, eller de er i stand til at håndtere dem. Spørg på apoteket om de bivirkninger af hver medicin, du tager. Bivirkninger er også opført i de oplysninger, der kommer med din medicin.

Her er nogle vigtige ting at tænke på

Ringe til din læge eller andre beredskabstjenester det samme, hvis du har

Ring til din læge med det samme, hvis du har

Almindelige bivirkninger af denne medicin omfatter

Se Drug Anmodning om en komplet liste over bivirkninger. (Drug reference er ikke tilgængelig i alle systemer.)

Adrenerge agonister kan udvide (spile) eleven. Dette kan udløse lukket glaukom i mennesker, der har smalle dræning vinkler.

Folk, der tager en MAO-hæmmer (MAO-hæmmer) medicin for depression kan ikke bruge brimonidin. Folk, der tager tricykliske antidepressiva og mennesker, der har svært hjerte, lever eller nyre sygdom kan ikke kunne anvende adrenerg agonist medicin.

Hvis du bruger kontaktlinser, kan du blive nødt til at tage dine kontakter ud, før du lægger medicinen i øjet. Du kan genindsætte kontakterne 15 minutter efter brug af øjendråber.

Din læge kan foreslå Combigan for dig. Denne medicin har en adrenerg agonist (brimonidin) og en anden type af glaukom medicin (timolol) blandes i én flaske.

Medicin er en af ​​de mange værktøjer din læge har til at behandle et sundhedsmæssigt problem. Tager medicin, som lægen foreslår vil forbedre dit helbred og kan forhindre fremtidige problemer. Hvis du ikke tager din medicin korrekt, kan du lægge dit helbred (og måske dit liv) i fare.

Der er mange grunde til, at folk har problemer med at tage deres medicin. Men i de fleste tilfælde, er der noget du kan gøre. For forslag til, hvordan du kan løse fælles problemer, tager medicin som foreskrevet.

Hvis du er gravid, til bryst -feeding, eller planlægger at blive gravid, skal du ikke bruge nogen form for medicin, medmindre din læge fortæller dig til. Nogle lægemidler kan skade dit barn. Dette omfatter receptpligtig og over-the-counter medicin, vitaminer, urter og kosttilskud. Og sørg for, at alle dine læger ved, at du er gravid, bryst -feeding, eller planlægger at blive gravid.

Opfølgning pleje er en vigtig del af din behandling og sikkerhed. Vær sikker på at gøre og gå til alle aftaler, og ringe til din læge, hvis du har problemer. Det er også en god ide at vide dine testresultater og føre en liste over de lægemidler, du tager.

Udfyld ny medicin oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forstå denne medicin.

Brutto RL (2009). Aktuel medicinsk behandling af glaukom. I M Yanoff, JS Duker, red., Ophthalmology, 3. udg., Pp. 1220-1226. Edinburgh: Mosby Elsevier.

Adam Husney, MD – Familie Medicin; Christopher J. Rudnisky, MD, MPH, FRCSC – Ophthalmology

September 9, 2014

Hives; En allergisk reaktion i øjnene (rødme, kløe, tåreflåd, hævelse).

Svie, brænden, sløring eller andet ubehag i øjet; Mundtørhed; Hovedpine; Forhøjet blodtryk; Følelse søvnig, svimmel, svag eller nervøs; Hurtig eller uregelmæssig hjerterytme.