akupunktur – emne oversigt

Fibromyalgi Trends

Akupunktur er en form for kinesisk medicin, der har været praktiseret i århundreder. Det er baseret på den teori, at energi, kaldet chi (sige “Chee”), flyder gennem og omkring din krop sammen veje kaldet meridianer.

Af Anna DaviesCreating en blog er mere end blot kaste din dagbog åben for verden at se. En blog kan give dig en kreds af venner, en fantastisk følelse af tillid, og en sikker plads til at opdage, hvem du virkelig er. Læs videre som seks kvinder fortælle, hvordan blogging ændrede deres liv, og lad dem inspirere dig til at finde din egen virtuelle landsby.

Akupunktur er gjort ved at sætte meget tynde nåle ind i huden på bestemte punkter på kroppen. Dette er gjort for at påvirke energistrømmen. Sommetider varme, tryk eller mild elektrisk strøm anvendes sammen med nåle.

Din akupunktur udbyder vil give dig en eksamen og stille spørgsmål om din smerte og hvor godt du fungerer. Han eller hun vil også spørge om din generelle sundhed.

Så din udbyder vil kigge efter de steder (kaldet point) på din krop at få adgang til chi, der er blokeret eller ikke flyder rigtigt. Hver af de punkter vedrører visse helbredsproblemer eller kropsfunktioner.

Din udbyder vil kigge efter vartegn på din krop-hjælp visse muskler eller knogler, for eksempel-at finde de punkter, så han eller hun kan placere nåle.

Efter udbyderen finder de punkter, vil han eller hun hurtigt trykke meget tynde nåle ind i huden. Han eller hun vil sandsynligvis placere flere nåle. Nogle kan placeres dybere end andre, afhængigt af hvad udbyderen mener er nødvendig for at genoprette strømmen af ​​chi.

Hver udbyder er forskellige, men i de fleste tilfælde behandling varer i 15 minutter til en time. Du kan have flere besøg for at fuldføre din behandling. Nogle mennesker har løbende besøg.

Du kan føle et let tryk, når en nål går i. De fleste mennesker synes, at det ikke gør ondt. Området kan snurre, følelsesløs, kløe, eller være lidt øm. Udbydere mener, at dette er et tegn på, at den energi flow, eller chi, er blevet besøgt.

Efter at nålen er placeret, kan din udbyder rulle nålen lidt frem og tilbage. Eller han eller hun kan bruge varme eller elektrisk strøm på nålen.