akut lymfatisk leukæmi forberede din udnævnelse

Hvad du kan gøre

Hvad kan du forvente fra lægen

Lav en aftale med din familie læge eller en praktiserende læge, hvis du eller dit barn har tegn og symptomer, der bekymrer dig. Hvis din læge har mistanke om akut lymfatisk leukæmi, vil du sandsynligvis blive henvist til en læge, der har specialiseret sig i behandling af sygdomme og tilstande i blod og knoglemarv (hematologist).

Hvad du kan gøre i mellemtiden

Fordi udnævnelser kan være kort, og fordi der er ofte en masse jord til at dække, er det en god ide at være godt forberedt. Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at blive klar, og hvad de kan forvente fra lægen.

Din tid med din læge er begrænset, så forbereder en liste af spørgsmål kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid sammen. Liste dine spørgsmål fra vigtigst for mindst vigtigt i tilfælde tiden løber ud. For akut lymfatisk leukæmi, at nogle grundlæggende spørgsmål spørge lægen omfatter

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at spørge andre spørgsmål.

Lægen vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem, kan give tid til at dække andre punkter, du ønsker at løse. Din læge kan bede

Undgå aktivitet, der synes at forværre eventuelle tegn og symptomer. For eksempel, hvis du eller dit barn føler trætte, give mulighed for mere hvile. Bestem hvilken af ​​dagens aktiviteter er vigtigst, og fokusere på opstilling disse opgaver.