allergisk reaktion over for tatovering dye – emne oversigt

Allergier Trends

Allergiske reaktioner over for tatovering farvestof er sjældne. De forskellige farver i en tatovering er fremstillet af forskellige materialer. For eksempel er den røde farve kommer fra kviksølv, den grønne fra chrom, den gule fra cadmium, og den blå fra kobolt. Allergiske reaktioner over for røde farvestoffer forekommer oftere end allergiske reaktioner på andre farver.

Af Julia Szab; Hvis nogen du elsker, er allergisk over for dit kæledyr, der er enkle løsninger for at hjælpe alle leve lykkeligt.

En allergisk reaktion kan være lokal og producere hævelse, kløe eller nældefeber i området for kontakt med allergenet. Lokale reaktioner kan normalt håndteres hjemme og er ikke livstruende. Nældefeber kan være mindre, eller de kan være det første tegn på en livstruende allergisk reaktion (anafylaksi).

Nogle gange kan en lokal allergisk reaktion kan være starten på en mere alvorlig hele kroppen reaktion på allergenet. Mere alvorlige reaktioner kan omfatte hævelse af halsen, hvæsende vejrtrækning, eller problemer vejrtrækning. Blodkar kan være involveret og forårsage en kredsløbskollaps (anafylaksi).