aloe (aloe vera) dosering

Nedenstående doser er baseret på videnskabelig forskning, publikationer, traditionelle brug, eller ekspertudtalelser. Mange urter og kosttilskud er ikke blevet grundigt testet og sikkerhed og effektivitet kan ikke bevises. Brands kan foretages forskelligt, med variable ingredienser, selv inden for samme mærke. Nedenstående doser kan ikke gælde for alle produkter. Du bør læse varedeklarationen, og diskutere doser med kvalificeret sundhedspleje udbyder, før behandlingen påbegyndes.

For en kemoterapi adjuvans, har 10 ml af en blanding indeholdende 300 g friske aloe blade, 500 gram honning og 40 ml 40% alkohol er taget tre gange dagligt gennem munden hver dag enten med eller efter indgift af kemoterapi.

Mod forstoppelse, dosen foreslået, er 0.04-0.17 gram tørret saft (svarende til 10-30 mg hydroxyanthraquinones).

For plak og tandkødssygdomme, har en tandpasta, der indeholder aloe blevet brugt tre gange dagligt i 30 dage.

For diabetes, en dosis på 5-15 ml aloe juice to gange dagligt er taget af munden. En kapsel indeholder 300 milligram aloe ekstrakt er taget gennem munden to gange dagligt i to måneder. En spiseskefuld af aloe er taget gennem munden to gange dagligt i 42 dage.

For tør hud, blev en formulering med frysetørret aloe ekstrakt påført underarmen i op til to uger.

For genital herpes, har en creme med aloe ekstrakt blevet anvendt på læsioner tre gange dagligt i fem dage om ugen, i op til to uger.

For tandkødssygdomme, har aloe-holdige tandpasta blevet anvendt dagligt i 24 uger.

For hjertesygdomme, har en 120 milliliter dosis af en opløsning indeholdende 1.200 milligram aloe blevet taget af munden.

For højt kolesteroltal, har 10-20 milliliter aloe blevet taget af munden dagligt i 12 uger. En kapsel indeholder 300 milligram aloe ekstrakt er taget gennem munden to gange dagligt i to måneder.

For HIV-infektion, er en dosis på 1,000-1,600 mg acemannan (aloe ekstrakt) er taget af munden i fire lige store doser dagligt i 48 uger. Derudover har 30-40 milliliter aloe vælling blevet taget af munden dagligt i en ukendt varighed.

For inflammation (osteitis), en SaliCept plaster, der indeholdt acemannan (aloe ekstrakt), blev påført til tanden socket gang og derefter igen tre dage efter den første behandling.

Mod inflammatorisk tarmsygdom (ulcerøs colitis), er aloe gel taget gennem munden i en dosis på 100 ml to gange dagligt i fire uger.

For lichen planus, har en aloe gel indeholdende 70% aloe planteslim (klæbrig substans fra aloe) blevet påført på huden to gange dagligt i otte uger. Derudover har 0,4 milliliter 70% aloe opløsning været holdt i munden i et minut op til tre gange dagligt i 12 uger. Aloe mundskyl (to spiseskefulde pisket i to minutter) på munden læsioner er blevet anvendt fire gange dagligt i en måned.

For leversygdom, er 0,05 gram høj molekylvægt fraktioner af aloe taget gennem munden tre gange dagligt i 12 uger.

For mucositis (mundsår), har 15-20 milliliter aloe opløsning været anvendt i munden 1-3 gange dagligt i op til otte uger, mens de fik strålebehandling.

For psoriasis (inflammatorisk hudlidelse), har en creme indeholdende aloe blevet påført på huden tre gange dagligt i fem på hinanden følgende dage om ugen i op til fire uger. En kommerciel aloe gel er også blevet anvendt.

For strålingsinduceret hudskader, deltagerne fik strålebehandling for brystkræft anvendt aloe gel to gange dagligt på huden i kombination med almindelig behandling.

For seborrheic dermatitis (seborrhea, skæl), har en aloe blanding 30% er blevet påført på huden to gange dagligt i 4-6 uger.

For huden brænder, har en 97,5% aloe gel blevet anvendt på en bestrålet hud område på to efterfølgende dage. En Brænd på den ene side af kroppen blev behandlet med aktuel aloe creme to gange dagligt, indtil brænde helet. Aloe planteslim (klæbrig substans fra aloe) er blevet anvendt to gange dagligt, indtil enten de forbrændinger blev helbredt eller patienten forlod hospitalet.

Til sårheling, har et sår gel med aloe eller en hud gel med aloe blevet påført på huden op til tre gange dagligt indtil såret helet. En creme (3 g) indeholdende 0,5% aloe gel pulveret er blevet påført på huden umiddelbart efter operationen og 12 timer efter operationen. Aloe behandlinger har medtaget topiske cremer, planteslim (klæbrig substans fra aloe), gel forbindinger, og geler. Aloe produkter er blevet anvendt fra tre gange dagligt til hver tredje dag i 2-19 uger eller indtil sårene blev helbredt.

Den foreslåede dosering for injicerbar acemannan mangler, fordi sikkerheden ikke er blevet tilstrækkeligt undersøgt. Fire tilfælde af dødsfald er blevet forbundet med aloe injektioner under uklare omstændigheder.

Anvendelse af aloe gel påføres huden hos børn er fælles og synes at være veltolereret. Aloe tages gennem munden eller injiceres i blodet er ikke undersøgt hos børn.

Denne evidensbaserede monografi er udarbejdet af The Natural Standard Research Collaboration