alternative kræft behandlinger: 10 muligheder for at overveje

Alternative kræft behandlinger kan ikke helbrede din kræft, men de kan give en vis lettelse fra tegn og symptomer.

Mange mennesker med kræft er interesseret i at prøve noget, der kan hjælpe dem, herunder komplementær og alternativ kræftbehandling. Hvis kræft gør du føler som om du har meget lidt kontrol over dit helbred, kan alternative kræftbehandling tilbyde nogle følelse af kontrol. Men mange alternativ kræftbehandling er ubevist og nogle kan endda være farligt.

For at hjælpe dig sortere de gode fra de dårlige, her er 10 alternative kræft behandlinger, der generelt sikre. Plus, der er stigende tegn på, at disse 10 alternative kræft behandlinger kan give nogle fordele.

Alternative kræft behandlinger kan ikke spille en direkte rolle i helbrede din kræft, men de kan hjælpe dig med at håndtere tegn og symptomer forårsaget af kræft og kræftbehandling. Almindelige tegn og symptomer såsom angst, træthed, kvalme og opkastning, smerter, søvnbesvær og stress kan mindskes ved alternative behandlinger.

Integration bedst af evidensbaserede komplementær og alternativ kræftbehandling med de behandlinger, du modtager fra din læge kan hjælpe med at lindre mange af de symptomer forbundet med kræft og dens behandling. Diskuter alle dine muligheder med din læge, og sammen kan du bestemme, hvilke strategier kan arbejde for dig, og som kan forventes at have nogen fordel.

Arbejde tæt sammen med din læge for at bestemme den rette balance mellem traditionel medicin og alternative kræft behandlinger. Mens komplementære og alternative kræft behandlinger, såsom akupunktur, kan reducere kvalme eller smerter, er de generelt ikke er stærke nok til at erstatte kræft medicin fra din læge.

Disse 10 alternative kræft behandlinger har vist en vis løfte i at hjælpe mennesker med kræft. Tal med din læge, hvis du er interesseret i at prøve

Akupunktur. Under akupunkturbehandling, en praktiserende læge indsætter små nåle ind i huden på præcise punkter. Undersøgelser viser akupunktur kan være nyttige i at lindre kvalme forårsaget af kemoterapi. Akupunktur kan også hjælpe med at lindre visse typer smerte i mennesker med kræft.

Akupunktur er sikkert, hvis det er udført af en autoriseret læge med sterile nåle. Spørg din læge til navne på betroede udøvere. Akupunktur er ikke sikker, hvis du tager blodfortyndende medicin, eller hvis du har tæller lavt blod, så tjek med din læge først.

Aromaterapi. Aromaterapi bruger duftende olier til at give en beroligende fornemmelse. Olier, infunderes med dufte som lavendel, kan anvendes på din hud i løbet af en massage, eller olier kan føjes til badevandet. Duftolier kan også opvarmes til at frigive deres dufte i luften. Aromaterapi kan være nyttige i at lindre kvalme, smerter og stress.

Aromaterapi kan udføres af en praktiserende læge, eller du kan bruge aromaterapi på egen hånd. Aromaterapi er sikker, selvom olier anvendes på din hud kan forårsage allergiske reaktioner. Mennesker med kræft, der er østrogen følsomme, såsom nogle brystkræft, bør undgå at anvende store mængder af lavendel olie og tea tree olie til huden.

Dyrke motion. Motion kan hjælpe dig med at administrere tegn og symptomer under og efter kræftbehandling. Blid motion kan hjælpe med at lindre træthed og stress og hjælpe dig sove bedre. Mange undersøgelser viser nu, at en øvelse program kan hjælpe mennesker med kræft lever længere og forbedre deres generelle livskvalitet.

Hvis du ikke allerede har været udøver regelmæssigt, tjekke med din læge, før du begynder en øvelse program. Start langsomt, at tilføje mere motion, som du går. Til formål at arbejde dig op til mindst 30 minutters motion fleste dage i ugen.

Hypnose. Hypnose er en dyb tilstand af koncentration. Under en hypnoterapi session, kan en terapeut hypnotisere dig ved at tale i en blid stemme og hjælpe dig slappe af. Terapeuten vil så hjælpe dig med at fokusere på mål, såsom at styre dine smerter og reducere din stress.

Hypnose kan være nyttige for mennesker med kræft, der oplever angst, smerte og stress. Det kan også hjælpe med at forhindre foregribende kvalme og opkastning, som kan opstå, hvis kemoterapi har gjort dig syg i fortiden. Når der udføres af en certificeret terapeut, hypnose er sikkert. Men fortæl din terapeut, hvis du har en historie af psykisk sygdom.

Massage. Under en massage, din praktiserende læge ælter din hud, muskler og sener i et forsøg på at lindre muskelspændinger og stress og fremme afslapning. Der findes flere massage metoder. Massage kan være let og blid, eller det kan være dyb med mere tryk.

Undersøgelser har fundet massage kan være nyttige i at lindre smerter i mennesker med kræft. Det kan også hjælpe med at lindre angst, træthed og stress.

Massage kan være sikker, hvis du arbejder med en kyndig massage terapeut. Mange kræftcentre har massører på personale eller din læge kan henvise dig til en massage terapeut, der regelmæssigt arbejder med mennesker, der har kræft.

Har du ikke en massage, hvis dine blodtal er meget lave. Spørg massage terapeut for at undgå masserer tæt kirurgiske ar, stråling behandlingsområder eller tumorer. Hvis du har kræft i dine knogler eller andre knoglesygdomme, såsom osteoporose, spørg massage terapeut til at bruge et let tryk, snarere end dyb massage.

Meditation. Meditation er en tilstand af dyb koncentration, når du fokuserer dit sind på et billede, lyd eller idé, såsom en positiv tanke. Når meditere, kan du også gøre dyb-vejrtrækning eller afslapning øvelser. Meditation kan hjælpe mennesker med kræft ved at lindre angst og stress.

Meditation er normalt sikkert. Du kan meditere på egen hånd i et par minutter en gang eller to gange om dagen, eller du kan tage en klasse med en instruktør.

Musikterapi. Under musik terapi sessioner, kan du lytte til musik, spille instrumenter, synge sange eller skrive tekster. En uddannet musikterapeut kan føre dig gennem aktiviteter designet til at opfylde dine specifikke behov, eller du kan deltage i musikterapi i en gruppe indstilling. Musikterapi kan hjælpe med at lindre smerter og kontrol kvalme og opkastning.

Musikterapi er sikkert og ikke kræver nogen musikalsk talent til at deltage. Mange medicinske centre har certificeret musikterapeuter på personale.

Afslapning teknikker. Afslapning teknikker er måder at fokusere din opmærksomhed på beroligende dit sind og afslappende dine muskler. Afspændingsteknikker kan omfatte aktiviteter såsom visualisering øvelser eller progressiv muskelafspænding.

Afslapning teknikker kan være nyttige i at lindre angst og træthed. De kan også hjælpe mennesker med kræft sover bedre.

Afspændingsteknikker er sikre. Typisk en terapeut fører dig gennem disse øvelser, og til sidst du kan være i stand til at gøre dem på egen hånd eller med hjælp fra guidede afslapning optagelser.

Tai Chi. Tai Chi er en form for motion, der inkorporerer blide bevægelser og dyb vejrtrækning. Tai chi kan blive ledet af en instruktør, eller du kan lære tai chi på dine egne følgende bøger eller. Øve tai chi kan hjælpe med at lindre stress.

Tai chi er generelt sikker. De langsomme bevægelser tai chi ikke kræver stor fysisk styrke, og øvelserne kan let tilpasses til dine egne evner. Stadig, tale med din læge, før du begynder tai chi. Gør ikke noget tai chi bevægelser, der forårsager smerte.

Yoga. Yoga kombinerer strækøvelser med dyb vejrtrækning. Under en yoga session, du placere din krop i forskellige rejser, der kræver bøjning, vridning og strække. Der er mange typer af yoga, hver med sine egne variationer.

Yoga kan give en vis stress lettelse for mennesker med kræft. Yoga har også vist sig at forbedre søvn og mindske træthed.

Inden du begynder en yoga klasse, så spørg din læge til at anbefale en instruktør, der jævnligt arbejder med mennesker med sundhedsmæssige betænkeligheder, såsom kræft. Undgå yogastillinger, der forårsager smerte. En god instruktør kan give dig alternative rejser, der er sikkert for dig.

Du kan finde nogle alternative behandlinger arbejde godt sammen. For eksempel kan dyb vejrtrækning under en massage give yderligere stress relief.

besøge din læge