amino-cervtm (MILEX) pH 5,5 cervikal creme

Urea 8,34%, natriumpropionat 0,50%, methionin 0,83%, Cystin 0,35%, Inositol 0,83%. Pufret til pH på 5,5 i en vandblandbar creme base.

En aminosyre og UREA creme specielt sammensat til livmoderhalskræft behandling: cervicitis (mild), postpartum cervicitis, postpartum cervikale tårer, post kirurgiske cervikale procedurer.

Methionin og cystin er aminosyrer, der er nødvendige til sårheling og danner af epitelvæv. INOSITOL fungerer som en væsentlig vækstfaktor og fremmer epitelialisering.

UREA hjælpemidler i debridering, opløser koagel og fremmer epitelialisering. Dens solvent handling på fibroblaster forhindrer dannelsen af ​​overdreven væv – og dermed forhindre stenose, når de anvendes som anvist.

Natriumpropionat er et topisk antisvampemiddel.

AMINO-CERV er gearet til højere pH af den sunde cervix i modsætning til pH 4 vaginale præparater. Med dens pH faktor på 5,5 fremmer Amino-Cerv hurtigere heling af livmoderhalsen, men ingen negativ indvirkning en sund vagina.

Når umiddelbart efter fødslen blødning er aftaget (normalt fra 24 til 48 timer efter levering), en Milex projektoren fuld af AMINO-CERV creme bør anvendes natlige i fire uger. I mild cervicitis (ikke kræver cautery eller Kryokirurgi) en applicatorful af AMINO-CERV skal injiceres i skeden natlige på pension i 2 uger. En lille mængde AMINO-CERV bør anvendes umiddelbart efter en kirurgisk procedure cervikal med undtagelse af en kold coning procedure. Én applicatorful skal injiceres natlige når han pensioneret for 2 til 4 uger (varigheden af ​​behandlingen afhænger af omfanget af den kirurgiske procedure). I hver af de postkirurgiske besøg, skal lægen igen anvende en lille mængde af amino-CERV med en probe eller applikator. Kanalen er at være fuldstændig undersøgt på det sidste besøg.

Efter COLD Coning, bør man applicatorful injiceres ved pension ca. 24 timer efter operationen og natlige derefter i fire uger. I de fire ugentlige kontor besøg efter kold coning, bør en lille mængde AMINO-CERV påføres med en probe eller applikator i kanalen af ​​lægen. Kanalen er at være fuldstændig undersøgt på det sidste besøg.

Skadelige bivirkninger har ikke været et problem på anbefalede doser. De sædvanlige forholdsregler mod allergiske reaktioner skal overholdes.

Opbevares ved stuetemperatur.

2 3/4 ounce rør med MILEX-projektoren (2 uger levering, 14 ansøgninger).