amyotrofisk lateral sklerose (ALS) behandling

Bortset fra de oplysninger behandling featured på denne side, læger giver alle standard behandlingsmuligheder for denne betingelse.

Læger med uddannelse i neuromuskulære betingelser (neurologer), fysisk medicin og rehabilitering specialister, fysiske og ergoterapeuter, talepædagoger, synke lidelse specialister, ernæring specialister (diætister), socialrådgivere og andre specialister arbejder sammen som et team til at behandle mange mennesker hvert år der har Lou Gehrig sygdom (ALS). Den integrerede Holdet er forpligtet til at yde til dine behov og styre din tilstand gennem fortsat pleje og opfølgning udnævnelser.

Behandlingen Holdet mødes regelmæssigt for at drøfte den mest hensigtsmæssige behandling for folk, der har Lou Gehrig sygdom (ALS). Selvom ALS ikke kan helbredes, lægerne fokuserer på at bremse udviklingen af ​​din tilstand, lindre dine symptomer, hjælpe dig med at opretholde funktion gennem rehabilitering og forbedre din livskvalitet. Holdet partnere med dig og din familie til at yde omsorg og støtte.