anabolske steroid oral, parenteral

Denne medicin hører til gruppen af ​​lægemidler kaldet anabolske steroider. De er relateret til testosteron, et mandligt kønshormon. Anabolske steroider med til at genopbygge væv, der er blevet svag på grund af alvorlig skade eller sygdom. En kost med højt proteiner og kalorier er nødvendigt med anabolske steroid behandling.

Bruger For This Medicin

Anabolske steroider anvendes af flere grunde

Anabolske steroider kan også anvendes til andre betingelser, som fastsættes af din læge.

Anabolske steroider er kun tilgængelige med lægens recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning, kan anabolske steroider anvendes i visse patienter med følgende sygdomme

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Anabolske steroider bør anvendes med forsigtighed hos pædiatriske patienter. Denne medicin kan forårsage børn til at stoppe voksende eller deres knoglevækst at bremse. Derudover kan de gøre mandlige børn udvikler for hurtigt seksuelt og kan forårsage mandlige-lignende ændringer i kvindelige børn.

Når ældre patienter mandlige behandles med anabolske steroider, kan de have en øget risiko for forstørret prostata eller cancer i prostata.

Før du bruger denne medicin

Anabolske steroider bør ikke anvendes under graviditet. De kan forårsage udvikling af mandlige træk i den kvindelige fosteret og for tidlig vækst og udvikling af mandlige træk i den mandlige foster. Vær sikker på at du har talt med din læge.

Det vides ikke, om anabolske steroider udskilles i modermælk.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager et af disse lægemidler, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af medicin i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​lægemidler i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Tag denne medicin kun som anvist. Du må ikke tage mere af det og ikke tage det oftere end lægen beordrede. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

For denne medicin til at fungere korrekt, er det vigtigt, at du følger en kost høj i proteiner og kalorier. Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge eller sygeplejerske.

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Din læge ønsker måske at fortsætte behandlingen i op til tolv uger. Efter en fire-ugers hvileperiode uden at modtage denne medicin, kan din læge vil have dig til at gentage cyklussen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, og din dosering tidsplan er

Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Din læge bør kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at medicinen ikke forårsager uønskede virkninger.

Korrekt brug af denne medicin

Hvis dit barn eller teenager tager denne medicin, er det vigtigt, at lægen tager røntgenbilleder hver 6. måned for at tjekke dit barn for knoglevækst og højde. Anabolske steroider kan forstyrre normal knoglevækst.

For diabetespatienter

Tumorer i leveren, levercancer, eller peliosis hepatis, en form for leversygdom, er forekommet ved langvarig, høj dosis behandling med anabolske steroider. Selv om disse virkninger er sjældne, kan de være meget alvorlige og kan medføre døden. Diskuter disse mulige effekter med din læge.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Forholdsregler mens du bruger denne medicin