antidepressiva: som forårsager færrest seksuelle bivirkninger?

Seksuelle bivirkninger er fælles med antidepressiva i både mænd og kvinder, så din bekymring er forståeligt. Virkninger på din seksuelle funktion kan indeholde

Sværhedsgraden af ​​seksuelle bivirkninger afhænger af den enkelte og den specifikke type og dosis af antidepressiv. For nogle mennesker, seksuelle bivirkninger er mindre eller kan lette op som deres organer justere til medicinen. For andre seksuelle bivirkninger fortsat være et problem.

Antidepressiva med den laveste seksuelle bivirkninger omfatter

Antidepressiva mest tilbøjelige til at forårsage seksuel bivirkninger omfatter

Hvis du tager et antidepressivt middel, der forårsager seksuelle bivirkninger, kan lægen anbefale en af ​​disse strategier

Stop medicin på grund af seksuelle bivirkninger er et fælles problem, og for de fleste mennesker betyder depression afkast. Arbejd med din læge for at finde en effektiv antidepressiv eller en kombination af medicin, der vil reducere dine seksuelle bivirkninger og holde din depression under kontrol.

Vær tålmodig. Fordi alle reagerer forskelligt på antidepressiva, kan det tage nogle trial and error at identificere, hvad der virker bedst for dig.

Med

besøge din læge