antifosfolipidsyndrom behandlinger og præparater

Standard indledende behandling

Behandling under graviditet

Læger bruger generelt medicin, der reducerer din blodets tendens til at størkne til at behandle antifosfolipidsyndrom. Dette betyder ikke helbrede sygdommen, men er med til at forhindre sine mest alvorlige komplikationer.

eksperimentelle behandlinger

Hvis du har trombose, standard indledende behandling indebærer en kombination af antikoagulerende (blodfortyndende) medicin.

Når du tager antikoagulerende medicin, vil din læge overvåge din dosis med blodprøver for at være sikker på dit blod er i stand til at størkne nok til at stoppe blødningen af ​​en klippe eller blødningen under huden fra et blåt mærke.

Antikoagulationsbehandling er mere kompleks under graviditet. Behandlingen er dyrt, kræver regelmæssige indsprøjtninger og bærer nogle betydelig risiko for bivirkninger.

I sjældne tilfælde kan warfarin forårsage fosterskader, så det er ikke anbefalet til brug under graviditet. I sjældne tilfælde kan en læge ordinere warfarin under graviditet, hvis fordelene ved at bruge det opvejer risiciene.

Selvom antikoagulationsbehandling under graviditet kan være kompliceret, den gode nyhed er, at det normalt forhindrer antifosfolipidsyndrom-relateret abort.

Gennem hele din graviditet, vil din læge overvåge Deres dosis af blodfortyndende medicin med blodprøver. Disse test sikrer, at dit blod er i stand til at størkne nok til at stoppe blødningen af ​​en klippe eller blødningen under huden fra et blåt mærke.

Flere nye behandlinger under overvejelse til antifosfolipidsyndrom, herunder