antifosfolipidsyndrom forberede din udnævnelse

Hvad du kan gøre

I de fleste tilfælde er det de komplikationer af antifosfolipidsyndrom – såsom dyb venetrombose, slagtilfælde eller graviditet tab – som vil bede dig om at søge lægehjælp. Afhængig af din komplikation, vil du sandsynligvis se en specialist. For dyb venetrombose, for eksempel, kan du mødes med en specialist i vaskulær sygdom, obstetrik eller hæmatologi. Du er mere tilbøjelige til at se en specialist, hvis test udført for uforklarlig evne til at størkne eller graviditet tab viser fosfolipidantistoffer.

Fordi udnævnelser kan være kort, og fordi der er ofte en masse jord til at dække, er det en god ide at være godt forberedt. Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at blive klar, herunder hvad de kan forvente fra lægen.

Din tid med din læge er begrænset, så forbereder en liste af spørgsmål vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid sammen. Liste dine spørgsmål fra vigtigst for mindst vigtigt i tilfælde tiden løber ud.

For antifosfolipidsyndrom, at nogle grundlæggende spørgsmål at spørge din læge

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at stille yderligere spørgsmål i løbet af din ansættelse.

Hvad de kan forvente fra din læge

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem kan forbeholde tid til at gå over punkter, du ønsker at tale om i dybden. Din læge kan bede