antihæmofil faktor (intravenøst) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

En læge eller andet uddannet sundhedsperson vil give dig eller dit barn medicinen på et hospital eller en klinik indstilling. Denne medicin er givet gennem en nål placeret i en af ​​dine blodårer.

Denne medicin kan også gives hjemme til patienter, der ikke behøver at være på et hospital eller en klinik. Hvis du eller dit barn bruger denne medicin derhjemme, vil din læge lære dig at forberede og injicere medicinen. Sørg for at du forstår alle de instruktioner, før at give dig selv en injektion. Din dosis kan ændres baseret på, hvor du bløder. Brug ikke mere medicin eller bruge det oftere end din læge fortæller dig til.

Brug kun mærket af denne medicin, som lægen har ordineret. Ikke alle mærker er fremstillet på samme måde, og dosen kan være anderledes.

Hver pakke med medicin kommer med en indlægsseddel. Læs og følg instruktionerne nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Til fremstilling af medicinen ved hjælp af 2 (hætteglas) eller containere

Opbevaring

For at forberede medicinen ved hjælp af en forfyldt dual-kammer sprøjte (Xyntha®)

Brug blandingen inden for 3 eller 4 timer efter den er fremstillet. Det må ikke opbevares og anvendes senere. Læg ikke blandingen i køleskabet.

Genbrug ikke sprøjter og kanyler. Sæt brugte sprøjter og kanyler i en punkterfri engangsbeholder, eller bortskaf dem som anvist af lægen.

Tal med din læge, før du rejser. Du bør planlægge at bringe nok medicin til din behandling, når du rejser.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Ring til din læge eller apotek for at få instruktioner.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

AHF produkter bør opbevares i den originale beholder i køleskabet. Lad ikke pakkerne fryse. De kan også opbevares ved stuetemperatur i korte tidsperioder, såsom 3 til 6 måneder. Opbevar medicin som anvist af lægen eller af fabrikanten af ​​det mærke, du bruger. Beskyt beholderen mod varme og direkte lys.

Hvis du flytter medicin fra køleskabet til stuetemperatur, skrive datoen du tager det ud af køleskabet på beholderen. Længden af ​​den tid medicinen kan blive ved stuetemperatur vil afhænge af mærke du bruger. Hvis du allerede har gemt den medicin ved stuetemperatur, ikke returnere det til køleskabet. Hvis du ikke bruger medicinen inden for den tid, der anbefales af fabrikanten, skal du ødelægge medicinen.