aortaklappen regurgitation

Aortaklappen opstød – eller aorta regurgitation – er en tilstand, der opstår, når dit hjerte aortaklappen ikke lukker tæt. Aortaklappen opstød tillader noget af blodet, der var bare pumpes ud af dit hjerte vigtigste pumpe kammer (venstre ventrikel) at løbe tilbage i den.

Lækagen kan forhindre dit hjerte fra effektivt at pumpe blod til resten af ​​kroppen. Som et resultat, kan du føle træt og åndenød.

Hvornår skal se en læge

Aorta ventil regurgitation kan udvikle pludseligt eller over årtier. Når aortaklappen opstød bliver svær, er kirurgi ofte forpligtet til at reparere eller udskifte aortaklappen.

Hvordan dit hjerte fungerer

Oftest, aortaklappen opstød udvikler sig gradvist, og dit hjerte kompenserer for problemet. Du har måske ingen tegn eller symptomer i årevis, og du kan endda være uvidende om, at du har den betingelse.

Hvad du kan gøre

Men som aortaklap opstød forværres, tegn og symptomer kan omfatte

Hvad de kan forvente fra din læge

Kontakt din læge, hvis tegn og symptomer på aorta ventil regurgitation udvikle sig. Nogle gange de første tegn på aortaklappen regurgitation er dem af sin alvorlig komplikation, kongestiv hjerteinsufficiens. Se din læge, hvis du har træthed, åndenød og hævede ankler og fødder.

Enhver tilstand, der skader en ventil kan forårsage regurgitation. Årsager til aortaklappen regurgitation omfatter

Hjerteklapper åbnes som en envejs-gate. De foldere af aortaklappen er tvunget åben som den venstre ventrikel kontrakter og blod flyder ind i aorta. Når blodet er gået gennem ventilen og den venstre ventrikel er afslappet, foldere lukke for at forhindre blodet, der netop passeret ind i aorta i at strømme tilbage ind i den venstre ventrikel.

En defekt hjerteklap er en, der ikke enten åbne eller lukke helt. Når en ventil ikke lukker tæt, kan blod lække baglæns. Denne baglæns strømning gennem en ventil kaldes regurgitation.

I aorta ventil regurgitation, nogle blod siver tilbage ind i venstre hjertekammer i stedet for at flyde videre til resten af ​​kroppen efter at være blevet pumpet ind i aorta. Dette tvinger venstre ventrikel til at holde mere blod, muligvis får det til at forstørre og tykkere.

Ved første, venstre ventrikel udvidelsen hjælper, fordi det opretholder tilstrækkelig blodgennemstrømning med mere kraft. Men til sidst disse ændringer svækker venstre ventrikel – og dit hjerte overordnede.

Din risiko for aortaklappen regurgitation er større, hvis du har været påvirket af et af følgende

Enhver hjerteklap problem medfører risiko for en infektion af hjertets indre foring (endocarditis). Hvis aortaklappen er utæt, er det mere udsat for infektion, end det er en sund ventil.

Når det er mild, kan aortaklappen regurgitation aldrig forårsage en alvorlig trussel mod dit helbred. Men når det er alvorlig, kan aortaklappen opstød føre til hjertesvigt. Hjertesvigt er en alvorlig tilstand, hvor dit hjerte er ude af stand til at pumpe nok blod til at opfylde kroppens behov.

Du vil sandsynligvis starte med at se din familie læge. Efter din første udnævnelse, kan lægen henvise dig til en læge, der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af hjertesygdomme (kardiolog).

Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at forberede din udnævnelse.

For aortaklap opstød, at spørgsmål at spørge din læge

Diagnostiske tests

Observation

Kirurgi

Mindre invasive teknikker

Tøv ikke med at spørge andre spørgsmål, så godt.

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål, herunder

Deres læge vil bede om din og din families sygehistorie og give dig en fysisk eksamen, der omfatter at lytte til dit hjerte med et stetoskop. Aortaklappen regurgitation normalt producerer en mislyd, lyden af ​​blod siver tilbage gennem aortaklappen.

Din læge vil beslutte hvilke test er nødvendige for at stille en diagnose. For test, kan du blive henvist til en kardiolog.

Andre hjerteproblemer kan forårsage symptomer svarende til aorta ventil regurgitation, og det er muligt at have mere end én lidelse på én gang. Fælles test læger bruger til at diagnosticere aortaklappen regurgitation omfatter

Disse tests hjælpe dine læger diagnosticere aortaklappen regurgitation, bestemme, hvor alvorligt problemet er, og beslutte, om din aortaklappen behov reparation eller udskiftning.

Behandling af aortaklappen regurgitation afhænger af, hvor alvorlig din opstød er, dine symptomer, og om regurgitation påvirker dit hjerte funktion.

Nogle mennesker, især dem med mild opstød, må ikke brug for behandling. Imidlertid kan tilstanden kræver overvågning af din læge. Du kan få brug regelmæssige evalueringer, med den hyppighed, afhængigt af hvor alvorlig din tilstand er.

Din aortaklappen kan have behov for kirurgisk reparation eller udskiftning, selv om det ikke er årsag symptomer. Mens hjertet er generelt god til at modvirke problemer forårsaget af en utæt aortaklap, hvis ventilen ikke er fast eller skiftes i tide, kan dit hjerte svække permanent.

Hjerteklap kirurgi bør ske på en høj volumen hjerteklap kirurgi center med et ry for kvalitet, og kardiologer, billedbehandling specialister og hjerte-kirurger med erfaring i behandling af hjerteklap betingelser.

Diskuter fordele og ulemper ved kirurgi med din læge. Dine kirurgi muligheder omfatter

Ventil udskiftning. I mange tilfælde aortaklappen skal udskiftes med en mekanisk ventil eller et væv ventil. Mekaniske ventiler, fremstillet af metal, er holdbare, men indebærer en risiko for dannelse af blodpropper. Hvis du modtager en mekanisk aortaklap, skal du tage en antikoagulerende medicin, såsom warfarin (Coumadin), for livet for at forebygge blodpropper.

Tissue ventiler – som kan komme fra en gris, ko eller menneske kadaver donor – ofte i sidste ende skal udskiftes. En anden type væv ventil udskiftning, der bruger din egen pulmonal ventil (autograft) er nogle gange muligt.

Aortaklappen udskiftning kræver generelt åben hjertekirurgi under generel anæstesi og med anvendelse af en hjerte-lunge bypass maskine. Mindre invasive kirurgiske teknikker, såsom anvendelse af en lille, tændte rør gennem et lille snit for at se det kirurgiske område (laparoskopi), er ved at blive undersøgt for aortaklappen kirurgi.

Minimalt invasiv hjertekirurgi er forbundet med færre smerter, kortere hospitalsophold og færre komplikationer. Men operationen er mere kompleks end åben hjertekirurgi, dels fordi kirurgen ikke kan se ventilen samt. Tal med din kirurg for at se, om denne type operation kan være rigtige for dig.

For at forbedre din livskvalitet, kan din læge anbefale, at du

Hvis du er en kvinde i den fødedygtige alder med aortaklappen regurgitation, diskutere graviditet med din læge, før du bliver gravid. Graviditet forårsager dit hjerte til at arbejde hårdere. Hvordan et hjerte med aortaklappen opstød tolererer dette ekstra arbejde afhænger af graden af ​​lækage og hvor godt dit hjerte pumper. Gennem din graviditet og efter fødslen, skal din hjertespecialist og fødselslæge overvåge dig.

For enhver hjertesygdom, se din læge regelmæssigt, så han eller hun kan overvåge dig og evt fange aortaklappen regurgitation, før det udvikler sig eller i de tidlige stadier, når det er mere let kan behandles. Også være opmærksom på forhold, der bidrager til udviklingen af ​​aortaklappen regurgitation, herunder

besøge din læge