apixaban (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Tag denne medicin nøjagtigt som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. Når din levering af denne medicin er ved at løbe tør, skal du kontakte din læge eller apoteket før tid. Må ikke tillader dig selv at løbe ud af denne medicin.

Denne medicin kommer med en medicin guide. Det er meget vigtigt, at du læser og forstår disse oplysninger. Vær sikker på at spørge din læge, hvis du har spørgsmål.

Hvis du ikke er i stand til at sluge hele tabletter, kan tabletterne knuses, blandes i 60 ml D5W, og derefter givet gennem en nasogastrisk sonde (NGT).

Hvis du tager anden medicin, blodfortyndende (f.eks, heparin, warfarin, Coumadin®, Jantoven®), din læge vil give dig meget specifikke instruktioner om, hvordan du skifter til apixaban. Følg omhyggeligt instruktionerne, og spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Opbevaring

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.