apo-ISDN

Bruger For Apo-ISDN

Terapeutisk Klasse: antianginal

Kemisk Class: Nitrat

Isosorbiddinitrat tilhører gruppen af ​​lægemidler kaldet nitrater. Det virker ved at afslappe blodkarrene og øge udbuddet af blod og ilt til hjertet og samtidig reducere dens arbejdsbyrde. Når det bruges regelmæssigt på en lang sigt, det hjælper med at forhindre angina angreb opstår.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af isosorbiddinitrat i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Før ibrugtagning Apo-ISDN

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatriske-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​isosorbiddinitrat hos ældre. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have aldersrelaterede lever, nyre eller hjerteproblemer, som kan kræve forsigtighed og en justering af dosis for patienter, der fik isosorbiddinitrat.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder isosorbiddinitrat. Det kan ikke være specifik for Apo-ISDN. Læs med omhu.

Tag denne medicin nøjagtigt som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt.

Denne form for nitrat anvendes til at reducere antallet af anginaanfald over en lang tid. Det vil ikke fritage et angreb, der allerede er begyndt, fordi det virker alt for langsomt. Den udvidede-frigivelse frigiver medicin gradvist at give sin virkning i 8 til 10 timer. Spørg din læge, hvis du også har brug for en hurtigt virkende medicin til at lindre smerten ved et angina angreb.

Du bør tage denne medicin som det første om morgenen og følge samme tidsplan hver dag. Denne medicin virker bedst, hvis du har en “stoffri” periode hver dag, når du ikke tager det. Din læge vil planlægge dine doser i løbet af dagen for at give mulighed for en stoffri tid. Følg tidsplanen for dosering omhyggeligt, så medicinen vil fungere korrekt.

Sublinguale tabletter bør ikke tygges, knuses eller indtagelse. De arbejder meget hurtigere, når absorberes gennem mundslimhinden. Placer tabletten under tungen og lad det opløse der. Der må ikke spises, drikkes, ryges eller bruge skråtobak, mens en tablet opløses.

Synk tabletten udvidet frigivelse eller kapsel helhed. Må ikke delt, knuse eller tygge det.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Korrekt brug af isosorbiddinitrat

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Hvis du vil tage denne medicin i lang tid, er det meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at denne medicin fungerer korrekt. Blodprøver kan være behov for at kontrollere for uønskede virkninger.

Tag ikke avanafil (Stendra®), riociguat (Adempas®), sildenafil (Viagra®), tadalafil (Cialis®) eller vardenafil (Levitra®), mens du bruger denne medicin. Ved hjælp af disse lægemidler sammen kan forårsage sløret syn, svimmelhed, uklarhed eller besvimelse. Hvis du tager disse lægemidler, og du oplever en angina angreb, skal du gå til hospitalet med det samme.

Denne medicin kan forårsage hovedpine. Disse hovedpine er et tegn på, at medicinen virker. Du må ikke stoppe med at bruge medicinen eller ændre den tid, du bruger det for at undgå hovedpine. Hvis du har stærke smerter, tale med din læge.

Svimmelhed, uklarhed eller besvimelse kan forekomme, især når du står op hurtigt fra en liggende eller siddende stilling. Kom op langsomt kan hjælpe.

Svimmelhed, uklarhed eller besvimelse er også mere tilbøjelige til at opstå, hvis du drikker alkohol, står for lange perioder, motion, eller hvis vejret er varmt. Mens du tager denne medicin, være omhyggelig med at begrænse mængden af ​​alkohol du drikker. Også bruge ekstra pleje under træning eller varmt vejr, eller hvis du skal stå i lange perioder.

Du må ikke stoppe med at bruge denne medicin uden at tjekke først med din læge. Din læge kan have dig til gradvist at reducere det beløb, du bruger, inden du stopper det helt.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Forholdsregler mens du bruger Apo-ISDN

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

Apo-ISDN Side Effects

isosorbiddinitrat

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Angina aspirin, amlodipin, metoprolol, atenolol, carvedilol, Norvasc, Coreg, propranolol, nitroglycerin, Toprol-XL, verapamil

Angina pectoris Profylakse aspirin, metoprolol, atenolol, diltiazem, nitroglycerin, Toprol-XL, nifedipin, Nitrostat, isosorbidmononitrat, Cardizem, Lopressor