apomorphin (subkutan administration) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Nogle lægemidler givet af injektion kan undertiden gives i hjemmet til patienter, som ikke behøver at være på hospitalet. Hvis du bruger denne medicin derhjemme, sørg du tydeligt forstå og følge lægens anvisninger omhyggeligt.

Brug denne medicin kun som anvist af din læge. Brug ikke mere eller mindre af det, ikke bruge det oftere, og ikke bruge det i længere tid end din læge bestilt. For at gøre dette kan øge risikoen for bivirkninger.

Denne medicin skal indsprøjtes lige under huden (dvs. subkutant), og ikke i en vene (dvs. intravenøst).

Din læge vil også ordinere en anden medicin kaldet en antiemetisk at tage, når du bruger apomorphin. Antiemetiske lægemidler til at reducere kvalme og opkastning, der kan forekomme med apomorphin brug.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Opbevaring

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Ring til din læge eller apotek for at få instruktioner.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.