apresazide

Denne faste kombination lægemiddel er ikke indiceret til initial behandling af hypertension. Hypertension kræver terapi titreres til den enkelte patient. Hvis den faste kombination repræsenterer doseringen så fast besluttet på, kan brugen være mere bekvemt i patientbehandlingen. Behandlingen af ​​hypertension er ikke statisk, men skal revurderes i vilkårene, hver patient dommerkendelse.

Bruger For Apresazide

Terapeutisk Klasse: Vasodilator / Thiazid Kombination

Farmakologisk Klasse: Vanddrivende

Kemisk Klasse: Thiazid

Forhøjet blodtryk øger belastningen på hjerte og arterier. Hvis det fortsætter i lang tid, kan hjertet og arterierne ikke fungere korrekt. Dette kan beskadige blodkarrene i hjernen, hjertet og nyrerne, hvilket resulterer i et slagtilfælde, hjertesvigt eller nyresvigt. Forhøjet blodtryk kan også øge risikoen for hjerteanfald. Disse problemer kan være mindre tilbøjelige til at opstå, hvis blodtrykket er kontrolleret.

Hydralazine virker ved at afslappe blodkarrene og øge udbuddet af blod og ilt til hjertet og samtidig reducere sin arbejdsbyrde. Den hydrochlorthiazid er en type medicin kaldet et thiazid diuretikum og hjælper med at reducere mængden af ​​vand i kroppen ved at virke på nyrerne til at øge strømmen af ​​urin.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Før ibrugtagning Apresazide

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af hydralazin og hydrochlorthiazid kombination i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Mange lægemidler er ikke blevet undersøgt specifikt hos ældre mennesker. Derfor kan det ikke være kendt, om de arbejder nøjagtig samme måde, de gør hos yngre voksne. Selv om der er ingen specifikke oplysninger sammenligne brugen af ​​hydralazin og hydrochlorthiazid kombination hos ældre med brug i andre aldersgrupper, forventes ikke denne medicin til at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos ældre mennesker end den gør hos yngre voksne. svimmelhed eller uklarhed eller symptomer på for meget kalium tab kan imidlertid være mere tilbøjelige til at forekomme hos ældre, som er normalt mere følsomme over for virkningerne af denne medicin. Desuden kan denne medicin reducere tolerancen for kolde temperaturer i ældre patienter.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende kan forårsage en øget risiko for visse bivirkninger, men kan være uundgåelige i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger denne medicin, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Denne medicin kan få dig til at have en usædvanlig følelse af træthed, når du begynder at tage det. Du kan også bemærke en stigning i mængden af ​​urin eller i din hyppigheden af ​​vandladning. Efter at have taget medicinen i et stykke tid, bør disse effekter mindske. For at holde stigningen i urin fra påvirker din søvn

Men det er bedst at planlægge din dosis eller doser i henhold til en tidsplan, der vil mindst påvirke dine personlige aktiviteter og søvn. Spørg din læge eller sygeplejerske til at hjælpe dig med at planlægge det bedste tidspunkt at tage denne medicin.

Ud over brugen af ​​medicinen lægen har ordineret, behandling for din højt blodtryk kan omfatte vægtkontrol og omsorg i de typer af fødevarer, du spiser, især fødevarer med højt natrium. Din læge vil fortælle dig, hvilke af disse er vigtigst for dig. Du bør tjekke med din læge, før du ændrer din kost.

Mange patienter, der har forhøjet blodtryk vil ikke mærke nogen tegn på problemet. Faktisk kan mange føler normal. Det er meget vigtigt, at du tager din medicin nøjagtigt som anvist, og at du holder dine aftaler med din læge, selvom du føler dig godt.

Husk, at denne medicin ikke vil helbrede din højt blodtryk, men det hjælper styre det. Derfor skal du fortsætte med at tage det som anvist, hvis du forventer at sænke dit blodtryk og holde det nede. Du kan have til at tage højt blodtryk medicin for resten af ​​dit liv. Hvis højt blodtryk ikke behandles, kan det forårsage alvorlige problemer, såsom hjertesvigt, karsygdomme, slagtilfælde, eller nyresygdom.

For at hjælpe dig med at huske at tage din medicin, så prøv at komme ind i vane med at tage det på samme tidspunkt hver dag.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Korrekt brug af Apresazide

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Det er vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at denne medicin fungerer korrekt. Blodprøver kan være behov for at kontrollere for uønskede virkninger.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter især over-the-counter (nonprescription) lægemidler til appetit kontrol, astma, forkølelse, hoste, høfeber, eller problemer med bihulerne, da de kan have en tendens til at øge dit blodtryk.

Forholdsregler Mens du bruger Apresazide

Denne medicin kan forårsage, at nogle mennesker at have hovedpine eller at føle sig svimmel. Sørg for at du ved, hvordan du reagerer på medicinen, før du kører, betjene maskiner eller gøre noget andet, der kunne være farligt, hvis du er svimmel eller ikke er opmærksom.

Svimmelhed, uklarhed eller besvimelse kan forekomme, især når du står op fra en liggende eller siddende stilling. Det er mere sandsynligt at forekomme i morgen. Kom op langsomt kan hjælpe. Når du kommer op fra liggende, sidde på sengekanten med fødderne dinglende i 1 eller 2 minutter. Så stå op langsomt. Hvis problemet fortsætter eller bliver værre, skal du kontakte din læge.

Den svimmelhed, uklarhed eller besvimelse er også mere tilbøjelige til at opstå, hvis du drikker alkohol, stå i lang tid, motion, eller hvis vejret er varmt. Mens du tager denne medicin, skal du passe på mængden af ​​alkohol du drikker. Også bruge ekstra pleje under træning eller varmt vejr, eller hvis du skal stå i lang tid.

Denne medicin kan forårsage tab af kalium fra kroppen.

Spørg din læge, hvis du bliver syg og har svær eller vedvarende kvalme, opkastning eller diarré. Disse problemer kan medføre, at du mister yderligere vand og kalium.

For diabetespatienter

Nogle mennesker, der tager denne medicin kan blive mere følsom over for sollys end de er normalt. Udsættelse for sollys, selv i korte perioder, kan forårsage alvorlig solskoldning, hududslæt, rødme, kløe, eller misfarvning, eller vision ændringer. Når du begynder at tage medicinen

Apresazide Side Effects

Apresazide (hydralazin / hydrochlorthiazid)

Hvis du har en alvorlig reaktion fra solen, tjekke med din læge.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Tilgængelighed Afbryde Afbryde

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

WADA Klasse WADA antidoping Klassifikation

Højt blodtryk lisinopril, amlodipin, metoprolol, hydrochlorthiazid, losartan, furosemid, atenolol, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartan, enalapril

Hjertesvigt lisinopril, amlodipin, metoprolol, furosemid, carvedilol, Lasix, warfarin, digoxin, Norvasc, diltiazem, Coreg, spironolacton

 eller gå slutte sig til støtte gruppe Apresazide at forbinde med andre, der har samme interesser.