ascocid

Bruger For Ascocid

Terapeutisk Klasse: Nutritive Agent

Farmakologisk klasse: Vitamin C (klasse)

Mangel på C-vitamin kan føre til en tilstand kaldet skørbug, som forårsager muskelsvaghed, hævede og blødende gummer, tab af tænder, og blødning under huden, samt træthed og depression. Sår også ikke heler let. Din læge eller sygeplejerske kan behandle skørbug ved at foreskrive C-vitamin for dig.

Nogle betingelser kan øge dit behov for vitamin C. Disse omfatter

Desuden kan følgende grupper af mennesker har en mangel på vitamin C

Øget behov for C-vitamin, bør bestemmes af din læge eller sygeplejerske.

Vitamin C kan anvendes til andre betingelser, som fastsættes af din læge eller sygeplejerske.

Betydningen af ​​kost

Påstande om, at C-vitamin er effektiv til forebyggelse senilitet og forkølelse, og til behandling af astma, nogle psykiske problemer, kræft, åreforkalkning, allergier, øjet sår, blodpropper, tandkødssygdomme og tryksår er ikke blevet bevist. Selvom C-vitamin bliver brugt til at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme og visse former for kræft, er der ikke nok oplysninger til at vise, at disse anvendelser er effektive.

Injicerbare vitamin C er givet af eller under opsyn af en læge eller sygeplejerske. Andre former for C-vitamin er tilgængelige uden recept.

Når et lægemiddel eller kosttilskud er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning, er C-vitamin bruges i visse patienter med følgende sygdomme

For et godt helbred, er det vigtigt, at du spiser en afbalanceret og varieret kost. Følg omhyggeligt enhver kost program din sundhedsplejerske kan anbefale. For din bestemt vitamin kosten og / eller mineralske behov, så spørg din læge eller sygeplejerske for en liste over egnede fødevarer. Hvis du tror, ​​at du ikke får nok vitaminer og / eller mineraler i din kost, kan du vælge at tage et kosttilskud.

C-vitamin findes i forskellige fødevarer, herunder citrusfrugter (appelsiner, citroner, grapefrugter), grønne grøntsager (peberfrugter, broccoli, kål), tomater og kartofler. Det er bedst at spise frisk frugt og grøntsager når det er muligt, da de indeholder de fleste vitaminer. Fødevareforarbejdning kan ødelægge nogle af de vitaminer. For eksempel udsættelse for luft, tørring, saltning, eller madlavning (især i kobber gryder), hakning af friske grøntsager eller mashing kartofler kan reducere mængden af ​​C-vitamin i fødevarer. Frysning normalt ikke forårsage tab af vitamin C, medmindre fødevarer opbevares i meget lang tid.

Vitaminer alene vil ikke træde i stedet for en god kost, og vil ikke give energi. Din krop har også brug for andre stoffer, der findes i fødevarer såsom protein, mineraler, kulhydrater, og fedt. Vitaminer selv ofte ikke kan arbejde uden tilstedeværelse af andre fødevarer.

Den daglige mængde af vitamin C behov er defineret på flere forskellige måder.

Normale daglige anbefalede indtag af C-vitamin er generelt defineret som følger

Hvis du tager dette kosttilskud uden recept, omhyggeligt læse og følge eventuelle forholdsregler på etiketten. Til dette tillæg, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Problemer hos børn er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder.

Problemer i ældre voksne er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder.

Undersøgelser hos kvinder tyder på, at denne medicin udgør minimal risiko for spædbarnet, når de anvendes under amning.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du modtager dette kosttilskud, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af dette kosttilskud med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne kosttilskud med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​dette kosttilskud. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Før ibrugtagning Ascocid

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder ascorbinsyre. Det kan ikke være specifik for Ascocid. Læs med omhu.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

For de personer, der tager orale flydende form af C-vitamin

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Hvis du går glip tage et vitamin for en eller flere dage er der ingen grund til bekymring, da det tager lidt tid for kroppen at blive alvorligt lav i vitaminer.

Opbevar kosttilskud i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Korrekt brug af ascorbinsyre

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

C-vitamin er ikke gemt i kroppen. Hvis du tager mere end du har brug for, vil den ekstra C-vitamin udskilles i urinen. Meget store doser kan også forstyrre test for sukker i diabetikere og med test for blod i afføringen.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Forholdsregler Mens du bruger Ascocid

Ascocid Side Effects

Tilgængelighed Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori N Ikke klassificeret

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

C Urinary Forsuring vitamin, ascorbinsyre, Ester-C, Phospha 250 Neutral, kaliumphosphat / natriumphosphat

Kosttilskud multivitamin, fiskeolie, biotin, Lovaza, CoQ10, ascorbinsyre, calcium / vitamin d

C Skørbug vitamin, ascorbinsyre, Ester-C, Sunkist C-vitamin

Ascocid (ascorbinsyre)

 eller gå slutte sig til Ascocid støttegruppe til at forbinde med andre, der har samme interesser.