atrioventrikulær kanalen defekt

Atrioventrikulær kanalen defekt er en kombination af hjerteproblemer resulterer i en defekt i centrum af hjertet. Tilstanden opstår, når der er et hul mellem hjertets kamre og problemer med de ventiler, der regulerer blodgennemstrømningen i hjertet.

Undertiden kaldes endokardial pude defekt eller atrioventrikulær septal defekt, atrioventrikulær kanalen defekt er til stede ved fødslen (medfødt). Betingelsen er ofte forbundet med Downs syndrom.

Komplet atrioventrikulær kanalen defekt

Atrioventrikulær kanalen defekt giver ekstra blod til at flyde til lungerne. Den ekstra blod tvinger hjertet til overanstrengelse, der forårsager hjertemusklen for at forstørre.

Delvis atrioventrikulær kanalen defekt

Ubehandlet, atrioventrikulær kanalen defekt kan forårsage hjertesvigt og højt blodtryk i lungerne. Læger generelt anbefale operation i det første år af livet til at lukke hullet i hjertet, og at rekonstruere ventilerne.

Hvornår skal se en læge

Atrioventrikulær kanalen defekt kan involvere kun de to øverste kamre i hjertet (delvis) eller alle fire kamre (komplet). I begge type, ekstra blod cirkulerer i lungerne.

Den normale fungerende hjerte

Tegn og symptomer normalt udvikle sig i de første uger af livet. Disse tegn og symptomer er generelt ligner dem i forbindelse med hjertesvigt og kan omfatte

Tegn og symptomer kan ikke forekomme indtil den tidlige voksenalder og kan være relateret til komplikationer, der udvikles som et resultat af manglen. Disse tegn og symptomer kan omfatte

Se din læge, hvis du eller dit barn udvikler tegn eller symptomer på atrioventrikulær kanalen defekt.

Atrioventrikulær kanalen defekt indtræffer før fødslen, når et barns hjerte er ved at udvikle. Nogle faktorer, såsom Downs syndrom, kan øge risikoen for atrioventrikulær kanalen defekt. Men årsagen er generelt ukendt.

Hjertet er opdelt i fire kamre, to til højre og to til venstre.

Den højre side af dit hjerte flytter blod ind fartøjer, der fører til lungerne. Der, oxygen beriger blodet. Den iltet blod flyder tilbage til dit hjerte venstre side og pumpes ind i en stor beholder (aorta), der cirkulerer blod til resten af ​​kroppen.

Ventiler styre strømmen af ​​blod ind i og ud af kamrene i dit hjerte. Disse ventiler er åbne for at tillade blod at flytte til den næste kammer eller til en af ​​arterierne, og tæt at holde blodet i at flyde baglæns.

I delvis atrioventrikulær kanalen defekt

I fuldstændig atrioventrikulær kanalen defekt

Faktorer, der kan øge et barns risiko for at udvikle atrioventrikulær kanalen defekt før fødslen omfatter

Komplikationer af atrioventrikulær kanalen defekt kan indeholde

Behandlingen forbedrer udsigterne for børn med atrioventrikulær kanalen defekt. Dog kan nogle børn, der har korrigerende kirurgi stadig være i risiko senere i livet af

Hvad sker der i atrioventrikulær kanalen defekt

Komplikationer senere i livet

Hvad du kan gøre

Spørgsmål til din læge

Hvad de kan forvente fra din læge

efter operationen

Graviditet

Almindelige tegn og symptomer på disse komplikationer omfatter

Yderligere kirurgi kan være nødvendig for at rette komplikationer af atrioventrikulær kanalen defekt.

Du eller dit barn kan blive henvist til en læge uddannet i hjerte betingelser (kardiolog).

Forberedelse af en liste af spørgsmål kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid med din læge, og sikre, at du dækker alle de punkter, der er vigtige for dig. For atrioventrikulær kanalen defekt, at nogle grundlæggende spørgsmål at spørge din læge

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at spørge andre spørgsmål under din udnævnelse.

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem, kan give tid til at gå over punkter, du ønsker at bruge mere tid på. Du kan blive bedt spørgsmål som

Atrioventrikulær kanalen defekt kan påvises før fødslen gennem ultralyd og særlige hjerte billeddannelse.

Efter fødslen, tegn og symptomer på fuldstændig atrioventrikulær kanalen defekt er normalt mærkbar inden for de første par uger. Når du lytter til dit barns hjerte, kan din læge høre en unormal susen lyd (hjerte mumlen) forårsaget af turbulent blodgennemstrømning.

Hvis dit barn er oplever tegn og symptomer på atrioventrikulær kanalen defekt, kan din læge anbefale

Kirurgi er nødvendig for at reparere fuldstændige og partielle atrioventrikulære kanalen defekter. Denne procedure indebærer at lukke hullet i septum med et eller to plastre. Lapperne bo i hjertet permanent, bliver en del af skillevæggen som hjertets foring vokser over dem.

For en delvis atrioventrikulær kanalen defekt, kirurgi indebærer også reparation af mitralklappen, så det vil lukke tæt. Hvis reparation ikke er mulig, kan ventilen skal udskiftes.

For en komplet atrioventrikulær kanalen defekt, kirurgi omfatter også adskillelsen af ​​enkelt ventil i to ventiler, på venstre og højre side af det reparerede septum. Hvis adskillelse af enkelt ventil ikke er muligt, kan være nødvendig hjerteklap udskiftning.

Hvis hjertefejl repareres korrekt, vil dit barn sandsynligvis føre et normalt liv, ofte uden aktivitet restriktioner.

Dog vil dit barn har brug for livslang pleje opfølgning med en kardiolog uddannet i medfødt hjertesygdom. Din hjertespecialist vil sandsynligvis anbefale en opfølgning eksamen en gang om året eller oftere, hvis problemer, såsom en utæt hjerteklap, tilbage.

Dit barn kan også være nødvendigt at træffe forebyggende antibiotika før visse dental og andre kirurgiske indgreb, hvis han eller hun

Antibiotika anvendes til at forhindre en bakteriel infektion af slimhinden i hjertet (endocarditis).

Mange mennesker, der har korrigerende kirurgi for atrioventrikulær kanalen defekt behøver ikke yderligere kirurgi. nogle komplikationer, såsom hjerteklap lækager, kan dog kræve behandling.

Kvinder, der havde en atrioventrikulær kanalen defekt, der blev kirurgisk korrigeret før nogen permanent lungeskade indtraf kan generelt forvente at have normale graviditeter. Dog er graviditet ikke anbefales, hvis alvorlig hjerte eller lungeskade indtruffet før operationen.

Evaluering af en kardiolog anbefales til kvinder med repareres eller udbedrede atrioventrikulær kanalen defekt før de forsøger graviditet.

Pleje af et barn med en medfødt hjertefejl kan være skræmmende og udfordrende. For at gøre det lettere

Selvom alle forhold er anderledes, huske, at mange børn med medfødte hjertefejl vokse op til at leve et sundt liv.

Atrioventrikulær kanalen defekt generelt ikke kan forhindres.

Arvelighed kan spille en rolle i nogle hjertefejl. Hvis du har en familie historie af hjertefejl eller hvis du allerede har et barn med en medfødt hjertefejl, tale med en genetisk rådgiver og en kardiolog, før det bliver gravid igen.

Immunisering af børn med rubellavaccine har været en af ​​de mest effektive forebyggende strategier mod medfødte hjertefejl.

besøge din læge