AVANDIA og Actos sikkerhedsproblemer: hvad skal jeg gøre?

Avandia og Actos – som tilhører en klasse af lægemidler kendt som thiazolidindioner – er to af mange oral medicin designet til at kontrollere blodsukkeret hos patienter med diabetes. Disse stoffer sænke mængden af ​​sukker i blodet ved at gøre dit væv mere følsomme over for insulin, et hormon, der regulerer optagelsen af ​​sukker i dine celler.

Risici forbundet med Avandia og Actos, Avandia og Actos har været forbundet med alvorlige risici, herunder Food and Drug Administration (FDA) primære bekymring – en øget risiko for hjerteanfald med Avandia, og hjertesvigt med Actos. Actos har også været forbundet med en øget risiko for blærekræft.

På grund af disse risici, har FDA udstedt stærke advarsler om brugen af ​​begge disse stoffer, og har implementeret en begrænset adgang program for Avandia.

Avandia restriktioner; FDA restriktioner tillade brug af Avandia, hvis

Hertil kommer, at FDA kræver din læge til at give dig en kopi af Avandia medicin guide og gennemgå det med dig. FDA kræver så, at du og din læge tilmelde sig et programmet – Avandia-Rosiglitazon Medicin Adgang Program – at være i stand til at modtage og ordinere denne medicin. Avandia er kun tilgængelig via mail fra apoteker indskrevet i programmet.

Hvad er bedst for dig,? Hvis du tager eller overvejer at tage et af disse stoffer, så tal med din læge om, hvad der er bedst for dig.

Hvis Avandia eller Actos er allerede en del af din diabetes behandling plan, tager stoffet som foreskrevet. Selv om en øget risiko for hjerteanfald, hjertesvigt eller blærecancer er ikke noget at tage let, er risikoen ikke som en nødsituation. Diskuter dine bekymringer med din læge. Det er meget mere risikabelt at stoppe med at tage en diabetes medicin på egen hånd.

Med

besøge din læge

Du er allerede tager Avandia og har bestemt med din læge, at fordelene ved medicinen opvejer de potentielle kardiovaskulære risici for dig,. Du kan ikke tage eller kontrollere dit blodsukker med andre lægemidler og har bestemt med din læge, at fordelene af Avandia opvejer de potentielle kardiovaskulære risici for dig.