mavesmerter i dybden

Anafylaksi er den mest alvorlige form for allergisk reaktion. Det forekommer ofte hurtigt efter udsættelse for et allergen og kan være livstruende.

Antibiotika redde liv, men de kan også have bivirkninger. De mest almindelige er mild til svær diarré og en alvorlig form for colitis.

Blæresten er små masser af mineraler i din blære – ofte dannes som et resultat af en forstørret prostata, nerveskader eller infektion.

Cøliaki er en immun reaktion over for gluten, et protein der findes i visse fødevarer. Som et resultat, kroppen er i stand til at absorbere nogle vigtige næringsstoffer.

Er du bekymret, du måtte have klamydia? Find ud af hvordan denne almindelige seksuelt overførte infektioner diagnosticeres og behandles.

Churg-Strauss syndrom er en sjælden lidelse præget af blodkar inflammation, der påvirker organer i hele kroppen. Astma er den mest almindelige tegn.

Forstoppelse hos børn er fælles. Ofte simple ændringer i kost og rutine er nyttige.

Cyklisk opkastning syndrom kan vare i timer eller dage og deler mange triggere med migræne.

Diarré kan have mange udløsere, herunder vira, bakterier, parasitter og visse medikamenter. Selvom ubehagelige, fleste tilfælde af diarré gå væk uden behandling.

Encopresis opstår, når et barn modstår afføring, hvilket fæces at indsamle i tyktarmen og endetarmen. Udsivning af flydende afføring også er fælles.

Mad allergi symptomer kan gøre dig ulykkelig. Desværre er der ingen kur – men der er ting, du kan tage for at holde dine symptomer i skak.

Madforgiftning har mange former, og nogle kan være alvorlige. Sådan genkender madforgiftning og måder at forhindre at blive syg.

Galdesten ofte ikke forårsage symptomer. Men hvis du har en galdeblære angreb, du er ikke sandsynligt, at glemme det.

Tarmluft kan være pinligt og undertiden smertefulde. Men et par enkle forholdsregler kan ofte give lindring.

Gonoré er en meget smitsom seksuelt overførte infektioner. Uden behandling, kan alvorlige komplikationer forekomme.

Hantavirus pulmonal syndrom er initieret af en gnaver-bæres virus, der inficerer lungevæv, hvilket bringer på influenzalignende symptomer, åndedrætsbesvær og endda død.

Henoch-Henochs purpura forårsager betændelse i de små blodkar (vasculitis) og ofte et lilla udslæt. Det er mest almindeligt hos børn i alderen 2 til 6.

Hives og angioødem – Omfattende oversigt dækker symptomer, årsager, behandling af disse fælles allergiske lidelser.

Fordøjelsesbesvær kan ødelægge måltider og gøre dig føle sig utilpas. Tage skridt til at forhindre symptomer som mavebesvær, oppustethed og smerter.

Kawasakis sygdom – den førende årsag til erhvervet koronar sygdom hos børn – forårsager arterievæggen betændelse i hele kroppen. Det påvirker børn yngre end 5 år.

Lever hemangioma er den mest almindelige form for noncancerous (godartet) levermassen. Lær, hvordan lægerne behandler lever hemangioma.

Mesenteriske lymfadenitis er en betændelse i lymfeknuder i væv, der lægger forskellige organer til din bugvæggen (mesenterium). Det drejer sig hovedsageligt påvirker børn.

Ikke-alkoholiske fedtlever sygdom er forbundet med fedme og diabetes. Livsstilsændringer kan forhindre det i at blive alvorlig.

Norovira forårsage en tarm influenzalignende sygdom, der typisk løser inden for få dage. Norovirus infektion er meget smitsom, især i lukkede indstillinger som hospitaler og krydstogtskibe.

Æggestokkene (OHSS) – Omfattende oversigt dækker symptomer, behandling af denne komplikation af fertilitetsbehandling.

Kræft i bugspytkirtlen er ofte dødelig. Find ud af, hvilke nye behandlinger tilbyde håb.

Smerten af ​​pancreatitis, en betændelse i bugspytkirtlen, kan vare i dage eller i kroniske tilfælde, i årevis. Pankreatitis kan føre til alvorlige komplikationer.

Porphyria er en gruppe af arvelige sygdomme, der skyldes ophobning af naturlige kemikalier kalder porphyriner, som kan forårsage nervesystemet og hudproblemer.

Salmonella infektion vil forårsage kun diarré og mavesmerter i nogle mennesker, men for spædbørn og immunkompromitterede mennesker, kan denne bakteriel sygdom forårsage livstruende komplikationer.

Foot smerte? Hovedpine? Ondt i halsen? Udslæt? Brug Symptom Checker at finde ud af, hvad der forårsager din symptom.

Giftig hepatitis er leverskader, der opstår, når din lever ikke er i stand til at nedbryde visse giftstoffer – herunder almindelige smertestillende midler såsom Tylenol.

Rejsendes diarré er ubehageligt. Find ud af hvordan man kan undgå denne rejse sundhedsproblem.