voksen bløddelssarkom behandling (pdqто): behandling [] -stage iv voksen bløddelssarkom

Der henvises til behandling Option oversigten på denne oversigt for en mere detaljeret diskussion af roller kirurgi, strålebehandling, og kemoterapi.

Denne komplementær og alternativ medicin (CAM) sammenfattende oplysninger giver et overblik over brugen af ​​hydrazin sulfat som en behandling for mennesker med kræft. Resuméet indeholder en kort historie om hydrazin sulfat forskning, resultater af kliniske forsøg, og mulige bivirkninger af hydrazin sulfat brug; Dette resumé indeholder følgende nøgle informationsaktiver; Hydrazinsulfat er et kemikalie, der er blevet undersøgt som en behandling for cancer og som en behandling for kroppen wasting (dvs. kakeksi) …

Som nævnt i behandlingsmulighed oversigt ovenstående afsnit, doxorubicin er standard systemisk terapi i forvaltningen af ​​metastatiske sarkomer. [4, 5] Andre lægemidler, der følte at have klinisk aktivitet som enkelte midler er ifosfamid, epirubicin, gemcitabin, og paclitaxel. [6, 7, 8, 9] deres kliniske aktivitet i forhold til monoterapi doxorubicin er ikke klart, og de er ikke kendt for at have overlegen aktivitet. Der er uenighed om, hvorvidt at tilføje stoffer til doxorubicin tilbyder klinisk fordel, end hvad der opnås ved doxorubicin som et enkelt middel. For ældre patienter for at undgå alvorlig toksicitet, kan sekventiel brug af enkelte stoffer være den foretrukne strategi for palliation.

Standard behandlingsmuligheder

Aktuelle kliniske forsøg

Check for amerikanske kliniske forsøg fra ‘s liste over kræft kliniske forsøg, der nu accepterer patienter med stadie IV voksen bløddelssarkom. Listen af ​​kliniske forsøg kan yderligere indsnævret efter sted, narkotika, indgriben, og andre kriterier.